6-vuotias egyptiläinen tyttö hukkui Phang Ngan vesiputoukselle

Phang Nga -

6-vuotias egyptiläinen tyttö hukkui traagisesti vesiputoukselle Mueang Phang Ngassa.

Mueang Phang Ngan piiripäällikkö Pongsak Wetthayawong sai ilmoituksen surullisesta tapauksesta keskiviikkona (26. heinäkuuta)th) kylänjohtajalta Song Preakin osa-alueelta.

Pelastustyöntekijät saapuivat Ton Song Preakin vesiputoukselle ja löysivät 6-vuotiaan egyptiläisen tytön, jonka kerrottiin pudonneen vesiputoukseen vahingossa. Kesti noin puoli tuntia löytää tytön ruumis, joka oli juuttunut suurten kivien väliin. Tyttö oli ollut matkalla perheensä kanssa matkatoimiston kanssa ja oli turisti.

TPN-media on salannut tytön nimen hänen ikänsä ja uhrin perheeseen kohdistuvan herkkyyden vuoksi.

Aiemmin tänä vuonna saksalainen turisti loukkaantui vakavasti putottuaan vesiputouksesta Samuissa.

Viime vuoden joulukuussa 2022 toinen ulkomaalainen turisti putosi Samuin vesiputouksesta ja loukkaantui.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.