Raskaana oleva nainen loukkaantui jäätyään osittain viemäriin Phuket Townissa

Phuket -

Raskaana ollut nainen loukkaantui sen jälkeen, kun hänen jalkansa juuttui vesiviemäriin Phuket Townissa.

Newshawk Phuketin Facebook-sivu sai valituksen jalankulkijalta tiistaina (25. heinäkuuta)th). Valituksen mukaan raskaana oleva thaimaalainen, jonka nimeä ei kerrottu, käveli nuoremman veljensä kanssa Patipat Roadin kävelytiellä Talad Nueassa, Phuket Townissa. Raskaana oleva nainen loukkasi oikean jalkansa sen juuttua rikkinäiseen vesiviemäriin kuuluisan nuudeliravintolan edessä.

Nuudelikaupan henkilökunta kertoi paikallisille uutisille, että he olivat aiemmin laittaneet liikennekartion rikkinäiseen vesiviemäriin varoittaakseen jalankulkijoita, mutta poliisi pyysi heitä poistamaan sen. Nuudelikaupan henkilökunta sanoi, että monet jalankulkijat ovat pudonneet tähän reikään, jonka omistaa kaupunki eikä kauppa.

Naisen kerrotaan pyytävän asianmukaisia ​​osapuolia ottamaan vastuun hänen vammoistaan ​​sekä korjaamaan viemärin, jotta kukaan muu ei loukkaantuisi.

Toistaiseksi hän ei ole saanut virallista vastausta Phuketin kaupungin viranomaisilta.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.