Phuket taistelee denguekuumetta vastaan

Phuket -

Chalongin kunta on jatkanut toimintaansa torjua denguekuumetta, jonka leviäminen on lisää alueella.

Edellinen tarinamme:

Thaimaassa denguekuumetapausten määrä lisääntyi jatkuvasti 18 maakunnassa, mukaan lukien Phuket, Chonburi ja Bangkok, tautivalvontaministeriö raportoi maanantaina 24. heinäkuuta.

Nyt päivitykseen:

Chalongin pormestari rouva Tanaphon Ongsantiparp kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (24. heinäkuuta)th) kansanterveys- ja ympäristöosaston henkilökunta jatkoi tässä kuussa alkaneen kampanjansa toteuttamista denguekuumeen leviämisen estämiseksi alueella.

Moo 4- ja Moo 10 -kylissä on tehty sumutusta, jolla estetään tautia kantavien hyttysten lisääntymistä. Alueen asuinalueilla ja kunnilla tehtiin laajaa sumutusta.

Tanaphon on varoittanut Phuketin asukkaita, että sadekauden jatkuessa Thaimaassa on oltava varuillaan denguekuumeen varalta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.