Palovaurioiden koti Chalongissa

Chalong -

Tuli on vaurioittanut taloa Chalongissa, Mueang Phuketissa.

Chalongin kunnan palomiehille ilmoitettiin tulipalosta aiemmin tällä viikolla Soi Tanu Thepissa sijaitsevassa kodissa. Kolme palomiestä paloautolla saapui taloon havaitsemaan savua nousevan yläkerrasta. Palon hallintaan meni noin kymmenen minuuttia. Toisen kerroksen huone, jota käytettiin buddhalaisena pyhäkönä, vaurioitui, mutta henkilövahinkoja ei raportoitu.

Palon syttymissyy on vielä lehdistöhetkellä selvitettävänä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.