Valtakunnallinen asemurto johtaa takavarikoihin ja pidätyksiin

LEHDISTÖTIEDOTE:

Poliisi on julkaissut tulokset laajasta kuukauden kestäneestä laittomien aseiden tukahduttamisesta, takavarikoineen huomattavan määrän aseita ja ammuksia ja otti kiinni peräti 966 epäiltyä. Heinäkuun 1. päivänä käynnistetyssä tehoiskussa lainvalvontaviranomaiset tekivät valtakunnallisesti 1,658 XNUMX kohteen hyökkäyksen hillitsemiseksi niihin liittyvää rikollista toimintaa.

Thaimaan kuninkaallisen poliisin apulaispoliisipäällikkö Pol-kenraali Torsak Sukwimol paljasti, että heinäkuun 21. päivänä operaation tuloksiin sisältyy 911 laittoman ampuma-aseen sekä 44,540 6,239 patruunan takavarikointi. Aseiden ja ammusten lisäksi viranomaiset onnistuivat takavarikoimaan kaksi räjähdettä ja XNUMX XNUMX metamfetamiinipilleriä.

Krabissa Khao Phanomin alueella tehtiin ratsia asuntoon, jonka omistaa 28-vuotias mies, jota etsittiin useista huumerikoksista ja murhan yrityksestä. Operaatio johti yhteenottoon poliisin kanssa, mikä johti epäillyn kuolemaan ammuskelussa. Tapahtuman jälkeen viranomaiset suorittivat alueen perusteellisen tutkinnan ja löysivät epäillyn ruumiin läheltä kätkön aseita, mukaan lukien 9 mm:n Mauser-pistooli, yksi M67-käsikranaatti ja kaksi savukranaattia.

Operaatio on osa laajempaa valtakunnallista laittomien aseiden ja rikollisen toiminnan torjuntaa, jota valvoo apulaispoliisipäällikkö kenraaliluutnantti Samran Nualma ja johon liittyy useiden lainvalvontaviranomaisten yhteistyötä. Näitä ovat Metropolitan Police Bureau, Provincial Police Regions 1-9, Central Investigation Bureau, Narcotic Suppression Bureau, Tourist Police Bureau, Immigration Police Bureau, Cyber ​​Crime Investigation Bureau ja Border Patrol Police.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.