Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: useita ulkomaalaisia ​​pidätettiin erilaisista rikoksista ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 17. heinäkuuta 2023 sunnuntaihin 23. heinäkuuta 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Taksinkuljettaja vaurioitti aitaa suuttuessaan ulkomaalaiselle matkustajalle kiistasta Patongin 44 bahtin hintaerosta.

Taksimoottoripyöräilijä raivostui ja potkaisi lähellä olevaa aitaa ennen kuin antoi matkustajalle keskisormen.

2. Etsintänä ollut 30-vuotias amerikkalainen mies pidätettiin, kun hänen epäillään käyttäneen seksuaalisesti hyväksi yhdeksänvuotiasta tyttöä ennen pakenemistaan ​​Phuketiin.

Hänen väitetään käyttäneen seksuaalisesti hyväksi yhdeksänvuotiasta tyttöä eri maassa useita kertoja ennen kuin hän pakeni Thaimaahan.

3. Yli oleskeluajan jäänyt amerikkalainen mies pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä.

Hänet vietiin Sakoon poliisiasemalle syytteeseen oleskelun ylittämisestä.

4. Thalangissa pidätettiin kolme venäläistä naista, joiden väitetään tarjoavan salonki- ja kynsipalveluja, jotka ovat vain thaimaalaisille suojeltua ammattia.

Kolme venäläistä naista, jotka tunnistettiin vain rouva Mazhitova, 22, neiti Moiseenko, 32, ja neiti Nesterova, 26.

5. Jordanialainen mies pidätettiin Patongissa sen jälkeen, kun hänen todettiin tarjoavan ulkomaisille asiakkaille parturipalvelua, joka on vain thaimaalaisille suojeltu ammatti.

ฺParturit ja salongityöntekijät ovat suojeltua thaimaalaista ammattia, eivätkä ulkomaalaiset voi työskennellä tällä alalla tai saada siihen työlupia.

6. Phuketin poliisi pysäytti päihtyneen venäläisen miehen taserilla (sähköase), kun hänen havaittiin vaurioittavan useita autoja Wichitissä.

Ulkomaalainen mies piti kädessään pullonavaajaa ja oli yhteistyökyvytön, uhkasi poliiseja eikä kyennyt kommunikoimaan kunnolla kielimuurien ja päihtymyksen vuoksi.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.