Ilmatieteen laitos ennustaa runsasta sadetta tiistaihin asti

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) on ennustanut rankkasateiden jatkuvan suurimmassa osassa Thaimaata tiistaihin (25. heinäkuuta) asti ja varoittanut yleisöä varomaan äkillisiä tulvia ja ylivuotoja.

Osaston mukaan monsuunipohja, joka kattaa useimmat Thaimaan alueet, aiheuttaa kaatosateita koilliseen ja itään sekä länsirannikolle maan eteläosassa. Tilanteen odotetaan paranevan, kun pohja siirtyy muihin alueen maihin keskiviikkona (26.) tai torstaina (27.).

TMD on myös antanut varoituksen ankarista sääolosuhteista, jotka voivat johtaa äkillisiin tulviin ja ylivuotoihin, erityisesti vesiväylillä ja alavilla alueilla. Asukkaita kehotetaan olemaan varovaisia ​​ja pysymään valppaana myrskyn aikana. Kuljettajien tulee myös olla erityisen varovaisia ​​teillä varmistaakseen oman ja muiden turvallisuuden.

Voimakkaiden sateiden lisäksi Andamaanienmerellä ja Persianlahden yläosassa odotetaan olevan voimakkaita tuulia ja ukkosmyrskyjä. Pienten veneiden omistajia näillä alueilla kehotetaan pysymään maissa tänä aikana ja pysymään ajan tasalla viimeisimmistä sääennusteista.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.