Kadonnut hidas Loris palasi turvallisesti metsään Phuketissa

Phuket -

Vaeltava ja eksynyt hidas loris on palautettu turvallisesti Thalangin metsään.

Khao Phra Thaeon luonto- ja villieläintutkimuskeskuksen johtaja Pongchart Chueahom kertoi Phuket Expressille, että paikallinen Thep Krasattrin asukas ilmoitti heille kadonneesta hitaasta lorisista viime viikonloppuna.

Hidas loris löydettiin vaeltavan asuinalueelta Baan Donista. Hidas loris, joka oli terve, vapautettiin takaisin Khao Phra Thaeon metsästysalueelle Thalangissa.

Tämä on toinen kadonnut Slow Loris palasi metsään Phuketissa tässä kuussa.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.