Pariskunta pidätettiin Phuketissa 27,000 900 Meth-pillerillä ja XNUMX grammalla Crystal Methiä

Phuket -

Pariskunta pidätettiin Kathussa yli 27,000 900 metamfetamiinipillereillä ja XNUMX grammalla metamfetamiinia.

Everstiluutnantti Chayaphon Punaruemitin johtama Kathun poliisin ryhmä pidätti herra Weerawong 'Nueng' Noijanin, 39, Patongista, ja Bulin 'Fon' Daechan Kathusta. Heidät pidätettiin vuokrahuoneessa Soi Thidassa Kathussa.

Heiltä takavarikoitiin 27,503 905.98 metamfetamiinipilleriä, XNUMX grammaa metamfetamiinia, käsintehty käsiase, jossa oli kolme luotia, auto ja kuusi moottoripyörää.

Everstiluutnantti Chayaphon kertoi Phuket Expressille, että pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisi sai vihjeen, että epäillyt olivat merkittäviä huumekauppiaita, jotka myivät laittomia huumeita Kathun alueella. Heidät vietiin Kathun poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa sekä ampuma-aseen ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.