Kuoleva Phuketin nainen lahjoittaa elimensä apua tarvitseville potilaille Vachiran sairaalan ja Punaisen Ristin kunnianosoituksella

Phuket -

Vachira Phuket -sairaala ja Thaimaan Punaisen Ristin yhdistys kunnioittivat 26-vuotiasta thaimaalaista naista, joka lahjoitti munuaisensa, maksansa ja pernansa apua tarvitseville potilaille.

Äärimmäisen anteliaisuuden teko tapahtui perjantaina 21. heinäkuuta Vachira Phuketin sairaalassa, jossa Sirirajin sairaalan leikkausryhmä suoritti siirtoleikkauksen 26-vuotiaalle elinluovuttajalle täyttääkseen hänen viimeiset toiveensa auttaakseen muita.

Parantumattomasti sairas luovuttaja, jonka nimeä sairaala ei julkistanut, lahjoitti munuaisensa, maksansa ja pernansa Vachira Phuketin sairaalassa odottaville potilaille. Hänen jalo tekonsa on antanut elämän lahjan apua tarvitseville ja luonut ikuisen hyödyn yhteiskunnalle, sairaala totesi Facebook-viestissä.

Leikkausryhmä suoritti siirtotoimenpiteet onnistuneesti. Sairaalaryhmä ja Thaimaan Punaisen Ristin edustajat kokoontuivat myöhemmin luovuttajan ruumiin eteen kunnioittamaan hänen kuolemaansa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.