Kuorma-auto kaatuu ja tukkii väliaikaisesti alikulkukäytävän Wichitissä

Wichit –

Kuorma-auto kaatui ja sulki tilapäisesti alikäytävän liikenteeltä Wichitissä.

Wichitin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta perjantaina (10. heinäkuuta) klo 45 Darasamutin alikulkusillan sisäänkäynnillä pohjoiseen suuntautuvalla kaistalla.

He saapuivat paikalle ja huomasivat kaatuneen kuorma-auton, jonka tielle oli valunut öljyä. Kuljettaja, 20-vuotias Ronnachai Insut, joka ei loukkaantunut, kertoi poliisille matkustavansa takaisin Surat Thaniin. Hänen edessään ollut ajoneuvo jarrutti välittömästi ennen kuin hän menetti ajoneuvonsa hallinnan ja kaatui.

Alikulku suljettiin väliaikaisesti noin tunnin ajaksi, kun kuorma-autoa poistettiin ja tietä siivottiin.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.