Epäilty pidätettiin 7,000 XNUMX metamfetamiinipillerillä Thalangissa

Thalang –

Epäilty pidätettiin Thalangissa 7,000 XNUMX metamfetamiinipillerillä.

Thalangin poliisipäällikkö eversti Pisit Chuenpet kertoi Phuket Expressille, että perjantaina (21.st), poliisi pidätti Wuttichai "Bank" Homhuanin, 23, Thalangista Pa Klokista. Hänet pidätettiin Baan Tha Sakissa, Pa Klokissa. Häneltä takavarikoitiin 7,000 XNUMX metamfetamiinipilleriä.

Pankki vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.