Phuketin kuljettaja väittää, että uskonnollinen amuletti pelasti hänen henkensä kuorma-auto-onnettomuudessa

Phuket -

Lava-auton kuljettaja, joka välttyi vakavilta vammoilta törmättyään toiseen kuorma-autoon Rassadassa uskoo saaneensa apua uskonnollisesta amuletistaan ​​ja syyttää myös märkää tietä onnettomuuden aiheuttamisesta.

Phuketin kaupungin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta noin kello 1 perjantaina (00. heinäkuuta)st) Chalerm Phrakiet Rama 9 Roadilla (Bypass Road) Rassadassa, Mueang Phuketissa.

Paikalle saapuneet pelastuslaitokset löysivät tieltä vaurioituneen pakettiauton ja toisen suuremman kuorma-auton.

Pakettiauton kuljettaja kertoi, että satoi hieman ennen kuin hän menetti ajoneuvonsa hallinnan. Hän kärsi vain pieniä naarmuja. Hän sanoi olevansa suojellut vakavilta vammoilla kuuluisa uskonnollinen amulettinsa.

Phuketin poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa mahdollisten lisäoikeudellisten toimenpiteiden varalta, jotka liittyvät onnettomuuteen liittyviin korvausvastuuseen.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.