Thalangissa ryöstettiin baariin alkoholin myymisestä laillisen sulkemisajan jälkeen

Thalang –

Thalangissa sijaitsevaan baariin tehtiin ratsian, koska se myi alkoholia laillisen sulkemisajan jälkeen.

Thalangin piirivirkailijat Thalangin hallintopäällikkö Panjapong Boonjanin johdolla ja everstiluutnantti Nopparuj Sukkreen johtamat Sakoon poliisit tekivät ratsian Suk Niyom -nimiseen baariin Sakoossa, Thalangissa kello 3 lauantaina varhain aamulla (00. heinäkuuta).

Mr. Panjapong kertoi Phuket Expressille, että baarin todettiin myyvän alkoholia laillisen sulkemisajan 2:00 jälkeen. Baarin omistaja vietiin Sakoon poliisiasemalle syytteeseen alkoholin myymisestä laillisen ajan jälkeen. Baarin omistajan kerrotaan myöntäneen syytteet.

Samanlainen artikkeli:

Thalangissa sijaitsevaan baariin tehtiin ratsian toisen kerran muutamassa kuukaudessa anonyymien valitusten johdosta, koska baarin väitettiin avautuneen laillisen sulkemisajan 2:00 jälkeen.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.