Thaimaa odottaa ulkomaalaisten saapuvan yli 15 miljoonan vuoden heinäkuuhun mennessä

Kansallinen -

Thaimaahan saattaa saapua jopa 15 miljoonaa ulkomaalaista turistia ennen heinäkuun loppua, väliaikaishallituksen apulaistiedottaja Rachada Dhnadirek sanoi.

Kansainvälisten saapuvien määrä on lisääntynyt huomattavasti viime viikkoina väliaikaisen hallituksen monien elvytystoimien seurauksena, Rachada totesi.

Tämä johtaa siihen, että ulkomaalaisten saapuvien määrä ylittää pian 15 miljoonaa, mahdollisesti ennen tämän kuun loppua heinäkuussa 2023.

Thaimaassa on tällä hetkellä rekisteröity 14.15 miljoonaa ulkomaalaista vierailijaa tammikuun 1. ja heinäkuun 16. päivän välisenä aikana, mikä on tuottanut 588 miljardia bahtia (17.11 miljardia dollaria), matkailu- ja urheiluministeriön mukaan.

Pitkän lukukauden tauon saapuminen useissa merentakaisissa maissa osaltaan lisää matkailijoiden määrää, Rachada lisäsi.

Samaan aikaan Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) käyttää erilaisia ​​strategioita matkailun edistämiseksi. Yksi niistä on maan terveys- ja hyvinvointimatkailun edistäminen "Amazing Thailand Health and Wellness: New Chapters, New Experience" -kampanjan kautta, Rachadan mukaan.

Tavoitteena on parantaa terveyteen liittyvien tuotteiden ja palveluiden laatua maassa houkutellakseen hyvinvointimatkailijat maailmanlaajuisesti, ostovoimaisen ryhmän.

"Terveys- ja hyvinvointimatkailu on kasvava globaali trendi, joten odotamme kampanjan lisäävän tuloja ja tuloja", Rachada totesi.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.