Tuli tuhoaa moottoripyörien vuokrausliikkeen Patongissa

Patong -

Tulipalo tuhosi moottoripyörävuokraamon ja vaurioitti 25 moottoripyörää yhteensä yli kolmen miljoonan bahtin arvosta.

Patongin kunnan palomiehille ilmoitettiin tulipalosta keskiviikkona (2. heinäkuuta) kello 40.th) varhain aamulla moottoripyörävuokraamossa Na Nai Roadilla Patongissa. Palomiehet viidellä paloautolla ja Phuket Express saapuivat paikalle havaitsemaan moottoripyörävuokraamon tulessa.

Palomiesten hallintaan kului noin puoli tuntia kovan tuulen vuoksi. Moottoripyörävuokraamo ja 25 moottoripyörää tuhoutuivat. Vahingon kustannusten arvioidaan olevan vähintään kolme miljoonaa bahtia. Myös läheinen nuudelikauppa vaurioitui tulipalossa. Onneksi kaupassa ei ollut ketään, eikä henkilövahinkoja kerrottu.

Palon syyksi epäillään sähköoikosulkua. Oikeuslääketieteellinen poliisi tutkii kuitenkin palon tarkkaa syytä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.