Thaimaan opiskelijaryhmät kehottavat thaimaalaisia ​​"nousemaan ja taistelemaan" demokratian puolustamiseksi

Seuraavat ovat eri thaimaalaisten opiskelijaryhmien lausuntoja, jotka kehottavat thaimaalaisia ​​nousemaan ja taistelemaan puolustaakseen demokratiaa sen jälkeen, kun Pita Limjaroenratin pyrkimys tulla seuraavaksi Thaimaan pääministeriksi epäonnistui. Heidän mielipiteensä ovat täysin heidän omiaan, TPN-media huomauttaa.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.