Phuketin pienten veneiden poistuminen satamista on edelleen väliaikaisesti kielletty

Phuket -

Phuketin merenkulkutoimisto on antanut toisen varoituksen, että pienten veneiden poistuminen satamista avomerelle on tilapäisesti kielletty huonon sään vuoksi heinäkuun 20. päivään asti.th, 2023.

Edellinen tarinamme:

Phuketin merenkulkutoimisto on antanut varoituksen, että pienten veneiden poistuminen satamista avomerelle kielletään väliaikaisesti huonon sään vuoksi 18 asti.

Phuketin merenkulkutoimiston päällikkö Nachapong Pranit kertoi Phuket Expressille, että Thaimaan ilmatieteen laitoksen (TMD) mukaan Andamaanienmerellä on kovia sateita ja voimakkaita aaltoja, jotka ovat jopa kolme metriä korkeita avomerellä tai yli kolme metriä korkeita ukkosmyrskyalueilla heinäkuun 20. päivään asti.th, 2023.

Phuketin merenkulkutoimisto varoitti tiistaina (18. heinäkuuta) veneiden kapteeneja olemaan varovaisempia merellä matkustaessaan. Alle 10 metrin pituisten pienten veneiden poistuminen satamista avomerelle KIELLETTY torstaihin (20.)th), yksi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.