Yli 90,000 2 Meth-pilleriä ja 8 kiloa kristallimetaania takavarikoitiin alueen XNUMX rikostoimissa

Phuket –

Yli 90,000 XNUMX metamfetamiinipilleriä ja kaksi kiloa kristallimetamfetamiinia takavarikoitiin ylä-Etelä-Thaimaan rikosten tukahduttamisessa.

Lehdistötilaisuus pidettiin tällä viikolla Phuketin alueen 8 poliisiasemalla. Thaimaan kuninkaallisen poliisin erityisneuvonantaja eversti Somphong Chingduang kertoi Phuket Expressille.

Tässä kuussa alueen 8 alueella Etelä-Thaimaan yläosassa on ollut laitonta huumausainerikosta, ratsioihin osallistui 164 huumeverkostoa, joissa on yhteensä 517 kohdetta. Kolmekymmentäkuusi kohdetta pidätettiin.

Kaikkiaan 1,040 46 epäiltyä pidätettiin. Heistä 99,985 on etsintäkuulutettuja. Kaikkiaan takavarikoitiin 2.1 XNUMX metamfetamiinipilleriä ja XNUMX kiloa kiteistä metamfetamiinia.

Takavarikoitiin omaisuutta, joka sisälsi yhdeksän autoa, 16 moottoripyörää, 52 asetta ja muuta 559 esinettä, joiden arvo on yli 6,200,000 XNUMX XNUMX bahtia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.