Naiskuljettaja kuoli moottoripyörän törmättyä lava-autoon Phuket Townissa

Phuket -

Myanmarista kotoisin oleva naismoottoripyöräilijä julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla, kun hänen moottoripyöränsä törmäsi pysäköityyn lava-autoon Phuket Townissa.

Majuri Kraisorn Pakarree Phuketin kaupungin poliisista sai ilmoituksen onnettomuudesta Bangkok Roadilla lähellä Wichit Yan Yon -kauppaa Talad Yaissa kello 2 torstaina (00. heinäkuuta)th).

Poliisi, pelastuslaitokset ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen naisen, joka tunnistettiin vain neiti Tandalaiksi, 32, Myanmarin kansalainen. Nainen julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla. Läheltä löytyi vaurioitunut moottoripyörä ja lava-auto.

Tässä vaiheessa poliisi uskoo, että Tandalai saattoi nukkua ajaessaan tai ylinopeutta ennen kuin törmäsi pysäköityyn lava-autoon. Poliisi kuitenkin tarkistaa CCTV:n kuvamateriaalia selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.