Chalongin alikulkusilta suljetaan väliaikaisesti lauantaina 22. heinäkuuta

Chalong -

Chalongin alikulku on tilapäisesti suljettu yhdeksi päiväksi.

Phuket Highway Office ilmoitti, että Chalong Underpass suljetaan tilapäisesti yhdeksi päiväksi liikenteeltä klo 9-00 lauantaina (5. heinäkuuta)nd).

Sulkeminen on tarkoitettu alikulkukäytävän sisällä olevien vesipumppujen tarkistamiseen. Phuket Highway Office pahoitteli häiriötä.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.