Thaimaa odottaa tänä vuonna vastaanottavansa 1.6 miljoonaa intialaista

LEHDISTÖTIEDOTE:

Intialaisia ​​turisteja virtaa Kaakkois-Aasiaan, mikä vahvistaa maailman väkirikkaimman maan asemaa matkailu- ja matkailualan tärkeimpänä kasvumarkkinana.

Lentoyhtiöistä, kuten IndiGo ja Thai Airways, tuhansia huoneita tarjoaviin hotelliketjuihin, johtajat ja analyytikot sanovat, että yritykset hyödyntävät Intian kasvavaa keskiluokkaa ja kasvavaa ostovoimaa.

Intialaisten matkailijoiden määrän kasvu pitkällä aikavälillä johtaisi lentoyhtiöiden kapasiteetin, vieraanvaraisuustarjonnan ja matkailualan toimijoiden uudelleenkalibrointiin – tästä on alan jäsenten mukaan jo varhaisia ​​merkkejä.

Aasian kehityspankki (ADB) sanoi toukokuun raportissa, että Intia voi nousta seuraavaksi Kiinaksi "lähtömatkailun kasvun kannalta" seuraavan vuosikymmenen aikana, vaikka yhteyksiä rajoittaisi siellä olevien lentokenttien lukumäärä.

Thaimaassa intialaisten matkailijoiden määrä – vaikkakin vähemmän kuin kiinalaisia ​​absoluuttisesti mitattuna – on vain noin 14 % pienempi kuin vuonna 2019.

Vuonna 2019 kiinalaiset vierailivat Thaimaassa noin 197 dollaria päivässä ja intialaiset noin 180 dollaria, ja molemmat vierailivat noin viikon Thaimaan hallituksen tietojen mukaan.

Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) apulaiskuvernööri Tanes Petsuwan sanoi, että 1.6 miljoonan intialaisen odotetaan vierailevan kuningaskunnassa tänä vuonna.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.