Venäläiset naiset pidätettiin Phuketissa, koska heidän väitetään tarjonneen salonki- ja kynsipalveluja

Phuket -

Thalangissa pidätettiin kolme venäläistä naista, joiden väitetään tarjoavan salonki- ja kynsipalveluja, jotka ovat vain thaimaalaisille suojeltua ammattia.

Cherng Talayn poliisin everstiluutnantti Tawan Lekmart kertoi Phuket Expressille, että he ja Phuketin maahanmuuttoviranomaiset tiistaina (18. heinäkuuta)th) pidätti kolme venäläistä naista, jotka tunnistettiin vain rouva Mazhitova, 22, neiti Moiseenko, 32, ja neiti Nesterova, 26, salongissa Cherng Talayssa.

Heidän väitetään suorittavan salonki- ja kynsipalveluja ulkomaisille asiakkaille. Heidät vietiin Cherng Talayn poliisiasemalle syytteeseen laittomasta työstä.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun sosiaalisen median valitukset ulkomaalaisten työskentelystä suojelluissa Thaimaan ammateissa. Phuket Express huomauttaa, että parturit ja salongityöntekijät ovat suojeltua thaimaalaista ammattia, eivätkä ulkomaalaiset voi työskennellä tällä alalla tai saada siihen työlupia.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Patongin poliisi on tutkinut saatuaan valituksia siitä, että ulkomaalaiset tekivät kiellettyjä töitä parturina ja salongityöläisinä.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.