Jordanialainen pidätettiin Patongissa, koska hän työskenteli laittomasti parturina

Patong -

Jordanialainen mies pidätettiin Patongissa sen jälkeen, kun hänen todettiin tarjoavan ulkomaisille asiakkaille parturipalvelua, joka on vain thaimaalaisille suojeltu ammatti.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (19th) he saivat huolestuneilta kansalaisilta valituksia siitä, että ulkomaalainen mies työskenteli Patongissa Rat Uthit 200 Pi:n parturissa, jonka omistaja on thaimaalainen nainen.

He tarkastivat parturia löytääkseen miehen, joka tunnistettiin vain herra Osamhiksi ja joka teki parturityötä ulkomaalaiselle. Hän ei kyennyt esittämään poliisille laillisia työasiakirjoja. Hän kuitenkin näytti poliisille kuvia passistaan ​​matkapuhelimessaan ja osoitti olevansa jordanialainen. Hänen passistaan ​​ei löytynyt työlupaa matkapuhelimen kuvista.

Hän myönsi poliisille työskennelleensä parturissa ja hänet vietiin Patongin poliisiasemalle. Phuket Express huomauttaa, että parturit ja salongityöntekijät ovat thaimaalaista suojeltua ammattia, eivätkä ulkomaalaiset voi työskennellä tällä alalla tai saada siihen työlupia.

Oli epäselvää, veloitettaisiinko kampaajan omistajaa, jota ei tunnistettu, The Phuket Expressin mukaan.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Patongin poliisi on tutkinut saatuaan valituksia siitä, että ulkomaalaiset tekivät kiellettyjä töitä parturina ja salongityöläisinä.

Thalangissa pidätettiin kolme venäläistä naista, joiden väitetään tarjoavan salonki- ja kynsipalveluja, jotka ovat vain thaimaalaisille suojeltua ammattia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.