Poliisi takavarikoi ilotulitteita Patong Beachillä

Patong -

Patongin poliisi on takavarikoinut ilotulitteita Patong Beachillä osana säännöllistä laittomien ilotulitteiden torjuntaa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (17th) he tarkastivat postia lähellä olevaa rantaa torjuakseen laittomia ilotulitteita ja kelluvia lyhtyjä. He löysivät ilotulitteita, jotka oli piilotettu tuolien alle rannalta. Nämä tavarat takavarikoitiin, mutta ne eivät löytäneet omistajiaan.

Tämä on osa Patong Beachin laittomien ilotulitteiden myynnin säännöllistä tukahduttamista, kuten alla näkyy.

Nainen pidätettiin ilotulitteiden myynnistä Patong Beachillä.

Kelluvia lyhtyjä ja ilotulitteita takavarikoitiin Patongin rannalla valitusten jälkeen.

Patongin kunta on varoittanut yleisöä, että ilotulitteet tai kelluvat lyhdyt eivät ole sallittuja missään tapahtumassa, elleivät Patongin viranomaiset anna erityistä lupaa, ja rangaistuksia pannaan tiukasti täytäntöön.

Kaksi miestä pidätettiin ilotulitteiden myymisestä Patong Beachillä.

Mies pidätettiin ilotulitteiden myymisestä Patong Beachillä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.