Oleskeluajan ylittävä amerikkalainen pidätettiin Phuketin lentokentällä

Phuket -

Yli oleskeluajan jäänyt amerikkalainen mies pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä.

Phuketin kansainvälisen lentokentän maahanmuuttovirkailija kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (17. heinäkuuta)th), he pidättivät amerikkalaisen miehen kansainvälisen terminaalin lähtöportilla. Hänet vietiin Sakoon poliisiasemalle syytteeseen oleskelun ylittämisestä.

Lentokenttäviranomaiset eivät kuitenkaan julkistaneet hänen nimeään ja ikää.

Oli myös epäselvää, kuinka kauan hän oli ollut yli oleskeluajan tai kuinka hänet kiinni ja pidätettiin.

Liittyvä artikkeli:

Kazakstanilainen nainen pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä. Hänet löydettiin väärennettyjen asiakirjojen käyttämisestä ja 89 päivän oleskeluajan ylittämisestä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.