Salaperäinen luoti lävistää lasin Phuketin koulussa

Phuket -

Salaperäinen luoti lävisti lasin Phuketin kaupungin koulussa oppilaiden oppiessa luokkahuoneessa.

Phuketin kaupungin poliisin everstiluutnantti Jitthiwa Tanawitwilart sai ilmoituksen tapahtumasta yksityiskoulusta Komaraphat Roadilla Talad Yaissa, Phuketin kaupungissa tiistaina (18. heinäkuuta).

Poliisi saapui paikalle koulun neljännen kerroksen luokkahuoneeseen. Onneksi ei sattunut henkilövahinkoja. Naisopettaja, jonka nimeä ei opetti ja joka opetti taidetta, pyysi kaikkia oppilaita poistumaan luokasta poliisin tutkiessa tapausta.

Kouluhuoneen lasista löydettiin luodinreikä, jossa oli ruutia. Luokasta ei kuitenkaan löytynyt luotia. Poliisi jatkaa tutkintaa selvittääkseen, kuka ampui laukauksen jatkotoimia varten.

Poliisi salasi koulun nimen lisätutkimuksia odotettaessa, vaikka ilmoitti, että kaikille vanhemmille ja laillisille huoltajille ilmoitettaisiin tapauksesta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.