80 merikilpikonnan poikasta kuoriutuu ja suuntaa Phang Nga -merelle – VIDEO

Phang Nga -

Kahdeksankymmentä poikasta vihreää merikilpikonnaa on kuoriutunut ja lähtenyt mereen Thaimaan Mueangin alueella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (17. heinäkuuta)th) Similanin kansallispuiston päällikkö Sarayut Paso sai puiston työntekijältä Meang-saarella ilmoituksen, että kahdeksankymmentä merikilpikonnan poikasta oli kuoriutunut ja suuntasi takaisin mereen.

Vihreä merikilpikonnaemo muni 91 munaa 20. toukokuutath, 2023. Kesti 58 päivää ennen kuin 87.9 prosenttia munista kuoriutui onnistuneesti. Kaksi heistä oli edelleen heikkoja ja niitä pidetään hyvässä hoidossa ennen kuin ne päästetään takaisin mereen.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Similanin kansallispuistossa kuusikymmentäkahdeksan merikilpikonnan poikasta on kuoriutunut ja lähtenyt mereen.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.