Thaimaa nimettiin yhdeksänneksi parhaaksi eläkekohteeksi maailmanlaajuisesti

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaa sijoittui parhaiden eläkemaiden joukossa yhdeksänneksi. Tämä tunnustus tulee International Living -lehdeltä, joka julkaisee vuosittain Global Retirement Indexin, jossa listataan parhaat eläkekohteet.

Vuoden 2023 indeksissä listatuista maista Thaimaa on Portugalin, Meksikon, Panaman, Ecuadorin, Costa Rican, Espanjan, Kreikan ja Ranskan rinnalla ja jakaa Italian kanssa. Erityisesti Thaimaa on ainoa Aasian maa tässä ryhmässä.

International Living sanoo Thaimaasta näin: "Thaimaan ulkomaalaisten vetovoima on se, että se tarjoaa edulliset elinkustannukset, mutta ilmentää rikastuneen elämäntavan…. Todennäköisesti Thaimaan parhaat tarjoukset ovat kiinteistöala. Ulkomaalaiset voivat ostaa asuntoja erittäin helposti ja edullisia on kaikkialla…. Toinen valtava etu Thaimaassa asumisessa on ylivoimaisesti terveydenhuoltopalvelut.

Thaimaan hallitus on toteuttanut investointeja edistäviä toimenpiteitä maan vetovoiman lisäämiseksi entisestään. Lisääntyvien kuljetusverkostojen perustaminen Thaimaan sisällä varmistaa kätevät kotimaiset ja kansainväliset yhteydet. Nämä tekijät yhdistettynä luovan talouden edistämiseen edistävät ulkomaisten asuntoinvestointien houkuttelemista sekä työpaikkojen luomista ja thaimaalaisten tulojen luomista.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.