Merikilpikonna pelastettiin jäätyään kalaverkkoon Phuketin rannalla

Phuket -

Merikilpikonna on pelastettu, kun se oli juuttunut kalaverkkoon Thalangin rannalla.

Sirinatin kansallispuiston työntekijät kertoivat Phuket Expressille maanantaina (17th), että vielä elossa ollut merikilpikonna löydettiin kalaverkkoon juuttuna. Merikilpikonna oli huuhtoutunut Layan Beachille Cherng Talayssa.

Sen havaittiin olevan Olive Ridley -merikilpikonna. Kalastusverkko leikattiin hitaasti ja poistettiin kilpikonnasta. Sen räpylästä ja kuoresta löydettiin haavoja. Kilpikonna vietiin Phuketin meribiologiseen keskukseen Wichitiin sairaanhoitoa varten.

Merikilpikonna on pelastettu sen juuttua kalastusverkkoon Patong Beachillä.

Merikilpikonna on pelastettu, kun se oli juuttunut kalaverkkoon rannalla Thalangin alueella.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.