Patongin taksikiista yli 44 bahtia koskevasta hintaerosta ulkomaisen matkustajan kanssa leviää, kuljettaja pahoittelee

Patong -

Taksinkuljettaja vaurioitti aitaa suuttuessaan ulkomaalaiselle matkustajalle kiistasta Patongin 44 bahtin hintaerosta.

Videoleike levisi sosiaalisessa mediassa sunnuntaina (16th). Videoleike näytti näyttävän miespuolisen taksinkuljettajan riitelevän ja yrittävän hyökätä tuntemattoman ulkomaalaisen miesmatkustajan kimppuun talon edessä. Taksinkuljettaja potkaisi aitaa talon edessä ennen kuin antoi matkustajalle keskisormen ja lähti sitten pois.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että ulkomaalainen oli varannut taksimoottoripyörän Grab-sovelluksen kautta hintaan 56 bahtia. Kun he saapuivat määränpäähän, taksimoottoripyöräilijä halusi 100 bahtia, koska hakemuksessa hinta oli liian pieni. Ulkomaalainen matkustaja kuitenkin kieltäytyi maksamasta 100 bahtia, koska se oli liian kallis. Taksimoottoripyöräilijä raivostui ja potkaisi lähellä olevaa aitaa ennen kuin antoi matkustajalle keskisormen.

Poliisi tunnisti myöhemmin taksinkuljettajan Jamnong Saleeksi. Myöhemmin hän ilmoittautui Patongin poliisiasemalle nähtyään itsensä sosiaalisessa mediassa ja myönsi menettäneensä malttinsa poliisille ja pyysi anteeksi ulkomaalaiselta, joka oli myös tuotu poliisiasemalle tekemään rikosilmoituksen tapauksesta. Ulkomaalaisen nimeä ja kansalaisuutta ei julkistettu.

Herra Jamnong suostui maksamaan talon omistajalle, jota ei myöskään tunnistettu, 1000 bahtia vaurioituneesta aidasta. Kansikuva on otettu sen jälkeen, kun sekä ulkomainen matkustaja että Jamnong pyysivät toisiltaan anteeksi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.