Mies pidätettiin ilotulitteiden myymisestä Patong Beachillä

Patong -

Mies pidätettiin ilotulitteiden myymisestä Patong Beachillä.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille saaneensa valituksia ilotulitteiden myymisestä ja esittelystä Patong Beachillä, ja niistä on tullut julkinen häiriö paikallisille ja turisteille.

Patongin poliisi tarkasti myöhemmin Patong Beachin. He pidättivät miehen, jota he eivät tunnistaneet. Häneltä takavarikoitiin kokoelma ilotulitteita. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen ilotulitteiden luvattomasta myynnistä.

Tämä on osa Patong Beachin laittomien ilotulitteiden myynnin säännöllistä tukahduttamista, kuten alla näkyy.

Nainen pidätettiin ilotulitteiden myynnistä Patong Beachillä.

Kelluvia lyhtyjä ja ilotulitteita takavarikoitiin Patongin rannalla valitusten jälkeen.

Patongin kunta on varoittanut yleisöä, että ilotulitteet tai kelluvat lyhdyt eivät ole sallittuja missään tapahtumassa, elleivät Patongin viranomaiset anna erityistä lupaa, ja rangaistuksia pannaan tiukasti täytäntöön.

Kaksi miestä pidätettiin ilotulitteiden myymisestä Patong Beachillä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.