84-vuotias mies löydettiin kuolleena Wichit Pondista

Wichit –

84-vuotias mies löydettiin kuolleena lammikosta Wichitissä.

Wichitin poliisin luutnantti Wuttichai Chanfai kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta Makham Koon kylän kanavalla sunnuntai-iltapäivänä (16. heinäkuuta).th).

Poliisi, pelastussukeltajat ja Phuket Express -tiimi saapuivat paikalle kuolleen miehen talon taakse. Hänen sukulaisensa sanoivat, että Sak Thongbai, 84, oli kadonnut kello 3:00 jälkeen. He uskoivat, että herra Sak saattoi pudota lampeen. Kesti noin puoli tuntia löytää hänen ruumiinsa lammikosta ja vahvistaa surullisesti perheen pelkoja.

Hänen tyttärensä, jonka nimeä ei julkistettu, kertoi, että hänen isänsä Sakilla oli henkilökohtaisia ​​terveysongelmia ja hän asui perheensä kanssa. Hän saattoi kävellä ulkokäymälään ennen kuin liukastui lampeen, hän sanoi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.