40 käärmettä pyydetty Phuketissa yhdeksässä päivässä

Phuket -

Paikallisten viranomaisten mukaan yhteensä 40 käärmettä pyydettiin Phuketissa yhdeksässä päivässä.

Khao Phra Thaeo Nature and Wildlife Study Centerin johtaja Pongchart Chueahom kertoi Phuket Expressille, että viimeisten yhdeksän päivän aikana he saivat yhteensä 40 käärmettä Kusoldharm Foundationin käärmeenpyyntiryhmiltä Phuketissa. Nämä käärmeet vapautettiin takaisin kotiinsa Khao Phra Thaeon metsästysalueelle.

Neljä metriä pitkä python on saatu kiinni, kun kerrotaan syöneen tuntemattoman eläimen Patongissa.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.