Eteläkorealainen nainen Phuketissa riisuttuaan poikaystävänsä kanssa

Phuket -

Eteläkorealainen nainen tukehdutti itsensä ja kaksi kissaansa hiilen savulla, mikä sai heidät kaikki menehtymään Phuketissa sijaitsevan majoituspaikkansa kylpyhuoneeseen.

Chalongin poliisiaseman poliisit saivat ilmoituksen kuolleesta uhrista noin kello 8 lauantaina 16. heinäkuuta. He ryntäsivät hänen taloonsa Rawain osa-alueella Mueangin alueella ilmoituksen jälkeen.

Tapahtumapaikalta poliisi löysi naisen ruumiin, jonka nimeä The Pattaya News salaa perheen lupaa odotellessa, toisessa kerroksessa sijaitsevasta kylpyhuoneesta selällään. 43-vuotiaan naisen kerrottiin olevan Etelä-Korean kansalainen. Hänen nimensä salattiin tilanteen arkaluonteisuuden vuoksi.

Tutkimuksissa poliisi havaitsi naisen nenästä vuotavan verta. Hänen viereensä löydettiin myös kuolleena kaksi kissaa sekä rautakattila, jota poliisi uskoi naisen käyttäneen palavan hiilen varastoimiseen tukehtuakseen. Tapahtumapaikalta ei löytynyt vammoja tai merkkejä rikoksesta. Nainen kuljetettiin paikalliseen sairaalaan tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi.

Uhrin eteläkorealaisen poikaystävän, jonka nimeä ei kerrota, haastattelun perusteella vainaja riiteli hänen kanssaan ennen tapahtumaa. Riita johtui hänen ajan puutteestaan, koska hän työskenteli toisessa maakunnassa.

Ennen kuin uhri päätti ottaa henkensä, hän jätti hyvästit poikaystävälleen puhelimitse ja sanoi haluavansa kuolla. Myöhemmin hänen poikaystävänsä palasi kiireesti majoituspaikkaan, mutta oli liian myöhään.

Uhrin ruumis jää sairaalaan hautajaisjärjestelyjä varten. Poliisi tutkii tapausta.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.