Phuketin mies pidätettiin 2,000,000 XNUMX XNUMX ihmisen henkilötietojen myymisestä huijareille

Phuket -

Phuketin mies pidätettiin sen jälkeen, kun hän myönsi 2,000,000 XNUMX XNUMX ihmisen henkilötiedot huijareille.

Eversti Thapakorn Hanumart Cyber ​​Crime Investigation Bureausta kertoi Phuket Expressille, että perjantaiaamuna (14. heinäkuuta)th) he pidättivät miehen, joka tunnistettiin vain Padungkietiksi, 28. Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun Phuketin maakunnan tuomioistuin oli antanut Padungkietista pidätysmääräyksen.

Hänet pidätettiin Trangissa ja vietiin takaisin Phuketiin. Poliisi takavarikoi häneltä matkapuhelimia, tietokoneita, pankkikirjoja ja muita tavaroita.

Padungkiet myönsi virkamiehille, että hän oli valmistunut yliopistosta pääaineenaan tietotekniikka ja sen jälkeen hallinnoinut online-uhkapelisivustoja, jotka ovat laittomia Thaimaassa. Sen jälkeen hän osti ja varasti henkilökohtaisia ​​tietoja online-uhkapeliasiakkailta, yhteensä 2,000,000 8,000 50,000 ihmiseltä vain noin XNUMX XNUMX bahtilla. Hän myi nämä tiedot huijareille verkossa, ja hän sai näistä tiedoista noin XNUMX XNUMX bahtia kuukaudessa.

Padungkiet on syytetty petoksesta levittämällä väärennettyjä verkkotietoja, jotka aiheuttavat tietoturvaloukkauksia kansalliselle turvallisuudelle ja yksityishenkilöille, taivuttamalla muita liittymään uhkapelisivustoille ja paljastamalla henkilökohtaisia ​​tietoja muille.

Hän on edelleen vangittuna lehdistön ajan.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.