Ankara sää tulossa: Phuketin pienten veneiden poistuminen satamista kielletään väliaikaisesti

Phuket -

Phuketin merenkulkutoimisto on antanut varoituksen, että pienten veneiden poistuminen satamista avomerelle kielletään väliaikaisesti huonon sään vuoksi.

Phuketin merenkulkutoimiston päällikkö Nachapong Pranit kertoi Phuket Expressille, että Thaimaan ilmatieteen laitoksen (TMD) mukaan Andamaanienmerellä tulee olemaan voimakkaita sateita ja voimakkaita aaltoja, joiden korkeus on jopa kolme metriä korkea avomerellä tai yli kolme metriä korkea. korkea ukkosmyrskyalueilla heinäkuun 15. päivästä alkaenth heinäkuuhun 18th, 2023.

Phuketin merenkulkutoimisto varoitti perjantaina (14. heinäkuuta) veneiden kapteeneja olemaan varovaisempia merellä matkustaessaan. Alle 10 metrin pituisten pienten veneiden poistuminen satamista avomerelle KIELLETÄÄN heinäkuun 15.th heinäkuuhun 18th, 2023.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.