Ratsastaja ja kuljettaja loukkaantuivat, kun taksi törmäsi kuorma-auton ja moottoripyörän kanssa Thalangissa

KUVA: Newshawk Phuket

Thalang –

Ratsastaja ja kuljettaja loukkaantuivat, kun taksi törmäsi kuorma-autoon ja moottoripyörään Thalangissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta perjantai-iltapäivänä (14th) Thep Krasattri Roadin eteläisellä kaistalla Baan Mak Prokissa Mai Khaossa.

He saapuivat paikalle ja löysivät vaurioituneen taksiauton ja moottoripyörän aivan tieltä vaurioituneen sähköpylvään läheltä. Tien varrelta löytyi myös vaurioitunut kuorma-auto.

KUVA: Newshawk Phuket

Miespuolinen moottoripyöräilijä sai vammoja jalkaan ja päähän. Taksinkuljettaja sai kasvovammoja. He molemmat vietiin Thalangin sairaalaan, mutta heitä ei tunnistettu.

Silminnäkijöiden mukaan taksiauto törmäsi kuorma-autoon ennen kuin törmäsi moottoripyörään. Poliisi kuitenkin tarkistaa lähistöllä olevaa CCTV-kuvaa selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn mahdollisia jatkotoimia varten.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.