Nouto-auto törmäsi sankaritar-monumentille Thalangissa

Thalang –

Kuljettaja selvisi vammoitta, kun lava-auto törmäsi sankaritar-monumenttiin Thalangissa.

Thalangin poliisin majuri Noppadol Tonemanee sai ilmoituksen onnettomuudesta perjantaiaamuna (14.th) klo 3. Thao Thep Krasattri – Thao Sri Soonthorn sankaritar -monumentilla Thep Krasattri Roadin pohjoiseen suuntautuvalla kaistalla Baan Tha Rueassa.

Ensiapuhenkilöstö ja Pattaya News saapuivat paikalle ja huomasivat, että lava-auto oli törmännyt sankaritar-monumentin aitaan.

Kuljettaja, jota viranomaiset eivät ole tunnistaneet, ei loukkaantunut. Tässä vaiheessa Thalangin poliisi uskoo, että kuljettaja saattoi nukkua pyörän kannalla ennen törmäystä.

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että kuljettajaa syytetään holtittomasta ajamisesta ja valtion omaisuuden vahingoittamisesta.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.