Loukkaantunut apinavauva pelastettiin Phuketissa

Phuket -

Loukkaantunut apina on pelastettu kukkulalla Phuketissa.

Khao Phra Thaeon luonto- ja villieläintutkimuskeskuksen johtaja Pongchart Chueahom kertoi Phuket Expressille, että paikalliset ilmoittivat heille aiemmin tällä viikolla, että Rassadan Toh Sae -kukkulalla oli loukkaantunut apinavauva.

Apina oli loukkaantunut molemmista jaloistaan ​​sen jälkeen, kun muut apinat purivat sitä, eikä se voinut liikuttaa kumpaakaan jalkaansa. Se on uros eteläinen sianhäntämakaki.

Eläinlääkärit hoitavat apinaa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.