75-vuotias ranskalainen mies auttoi menetettyään moottoripyöränsä hallinnan Phuketin vanhassakaupungissa

Phuket -

75-vuotias ranskalainen mies sai apua, kun hän ei pystynyt hallitsemaan moottoripyöräänsä Phuketin vanhassakaupungissa.

Phuket Patrol Tourist Police kertoi Phuket Expressille, että torstaina (13th), että 75-vuotias ranskalainen mies ajoi moottoripyörällään väärään suuntaan Thalang Roadilla Phuketin vanhassakaupungissa, joka on yksisuuntainen tie.

Turistipoliisi pysäytti lopulta moottoripyöräilijän ennen kuin onnettomuus ehti tapahtua. Miespuolinen ranskalainen mies, jota poliisi ei nimennyt, kertoi turistipoliisille, ettei hän pystynyt hallitsemaan moottoripyöräänsä. Hän kertoi poliisille jääneensä Rawaihin ja hänen ystävänsä kutsuttiin ottamaan hänet takaisin.

Phuketin turistipoliisi ei kuitenkaan ilmoittanut, ryhdytäänkö häntä vastaan ​​oikeustoimiin, koska hän ajoi moottoripyörällään väärään suuntaan.

Venäläinen mies sai 2,500 XNUMX bahtin sakon, kun hänet jäi kiinni ajamasta vastakkaiseen suuntaan Phuketin vanhassakaupungissa yksisuuntaisella tiellä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.