Kaksospojat pelastettiin hukkumiselta Rawaissa

Rawai -

Myanmarin kaksospoikapari on pelastettu hukkumisesta Phuketin Rawaissa.

Rawain pormestari Aroon Solos kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (12th), hätäkeskukseen ilmoitettiin tapauksesta kello 4 laguunilla Soi Nayassa. Noin viisivuotiaita Myanmarin kaksospojat oli nostettu vedestä. Heidän nimensä salattiin heidän ikänsä vuoksi.

He olivat lopettaneet hengityksen, minkä vuoksi heille annettiin elvytys. Heidän pulssinsa palasivat ennen kuin heidät kuljetettiin läheiseen sairaalaan.

Läheisen hukkumisen taustalla olevat olosuhteet eivät olleet heti selvät, toteaa The Phuket Express.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.