Kiinalainen mies pelastettiin vesiskootterionnettomuuden jälkeen lähellä Patong Beachia

Patong -

Paikalliset kalastajat ovat pelastaneet kiinalaisen miehen vesiskootterionnettomuuden jälkeen lähellä Patong Beachia.

Jaruan Yooyen, paikallinen Patongin kalastaja, kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (12. heinäkuuta)th) kello 5 itse ja muut pitkäpäisellä kalastusveneellä olleet paikalliset kalastajat pelastivat tuntemattoman kiinalaisen miehen.

Kiinalainen mies oli meressä huutamassa apua lähellä vesiskootteriaan lähellä Patong Beachia. Hän oli pudonnut mereen vesiskootterionnettomuuden jälkeen. Hän ei loukkaantunut ja saapui turvallisesti maalle.

On epäselvää, mikä oli aiheuttanut onnettomuuden, toteaa The Phuket Express.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.