Kaksi loukkaantui moottoripyörä-onnettomuuden jälkeen Patong Hillillä

Patong -

Kaksi ihmistä on loukkaantunut moottoripyörä-onnettomuudessa oikotiellä Patong Hillissä.

Patongin poliisin majuri Pairat Jintrapirom kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin onnettomuudesta maanantaina (10. heinäkuuta).th) oikotietä pitkin Tiger Shrine -pyhäkön takana Patong Hillillä.

Poliisi ja yli kymmenen pelastustyöntekijää saapuivat paikalle löytääkseen moottoripyörän ja kaksi loukkaantunutta henkilöä tieltä rinteestä.

Heidät ja moottoripyörä vedettiin rinteestä takaisin mäelle, mikä kesti noin tunnin. Mr. Wuttisak Puttisarn, 36, Chalongista, oli murtanut kylkiluita, kun taas Siyangrak Pimsamut Katasta oli saanut päävammoja. Molemmat vietiin läheiseen sairaalaan.

Patongin pormestari, Mr. Chalermsak Maneesri, joka saapui myöhemmin paikalle, kertoi Phuket Expressille, että tällä tiellä tapahtuu monia onnettomuuksia. Tämä on oikotie Patong Cityyn ja takaisin, ja monet moottoripyöräilijät käyttävät tätä tietä. Chalermsak sanoi myös, että kaupunki yritti parantaa tietä tehdäkseen siitä turvallisemman, mutta ei selventänyt miten.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.