Miehen väitetään uhkaavan taksinkuljettajaa Phuketissa miekalla

Phuket -

Paikallinen mies uhkasi miekalla mobiilisovelluksen taksinkuljettajaa häpyparkkialueella lähellä rantaa Thalangissa.

Tuntematon mobiilisovelluksen taksinkuljettaja kertoi Phuket Expressille, että hän pysäköi autonsa julkiseen puistoon lähellä Nai Thon Beachia Sakoon osa-alueella tiistaina (11. heinäkuuta).th).

Siellä oli tuntematon mies, joka yritti ajaa hänet pois sanoen, ettei hän saa pysäköidä sinne. He riitelivät ennen kuin mies lähti pois ja palasi miekalla. Miehen epäillään yrittäneen hyökätä taksinkuljettajan kimppuun.

Taksinkuljettaja kertoi Phuket Expressille, että hänellä on Phuket Land Transport Officen (PLTO) tarra, joka osoittaa, että hänellä on lupa työskennellä taksinkuljettajana hyväksytyllä ajosovelluksella. Taksinkuljettaja teki videon ilmoituksen Sakoon poliisille tapauksesta.

Samanlaisia ​​tapauksia:

Kuljettajat väittivät, että turistin sovelluksen ilmoittava pakettiauton kuljettaja ei kyennyt noutamaan matkustajia satamaan ja käskivät turistin raahaamaan matkalaukkunsa sieltä, jos hän aikoi käyttää sovellushakupalveluita.

Viranomaiset ovat pyytäneet Phuketin taksinkuljettajia olemaan kohteliaampia, kun muiden Phuket Rassadan satamassa liikennöivien pakettiautojen kuljettajat pakottivat ulkomaalaisen naisturistin ulos tila-autosta Phuketissa.

Paikallisen taksinkuljettajan väitetään hyökänneen mobiilisovelluksen taksiautoon ja hypänneen sen päälle ulkomaalaisen matkustajan kanssa Thalangin alueella.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.