Delfiini pelastettiin huuhtoutuneena rannalle Phang Ngassa

Phang Nga -

Delfiini on pelastettu sen jälkeen, kun se oli huuhtoutunut rannalle Phang Ngassa.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (11. heinäkuuta)th), että paikallinen ilmoitti heille, että delfiini, joka oli vielä elossa, oli löydetty rannalta Laem Sai -lahdelta Yao Noin saarelta.

He saapuivat rannalle löytääkseen raidallisen delfiinin. Delfiinistä ei löytynyt haavoja, ja oli epäselvää, miten se oli huuhtoutunut maihin. Delfiini vietiin Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centeriin Phuketissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.