Expat Insider 2023 -tutkimus paljastaa: Parhaat ja huonoimmat kohteet asua ja työskennellä ulkomailla, Thaimaa on kuudes

Thaimaa-

InterNations, maailman suurin ulkomaalainen yhteisö, jolla on yli 4.8 miljoonaa jäsentä, on julkaissut uusimmat tulokset vuosittaisesta. Expat Insider kyselyyn. Tänä vuonna on myös kyselyn 10-vuotisjuhlavuosi. Yli 12,000 XNUMX vastaajaa Expat Insider on yksi laajimmista ulkomailla asumista ja työskentelyä koskevista tutkimuksista. Se tarjoaa näkemyksiä ulkomaalaistaustaista elämää 53 kohteessa, joka tarjoaa perusteellista tietoa vastaajien tyytyväisyydestä omiin maihinsa seuraavissa viidessä indeksissä: elämänlaatu, asumisen helppous, ulkomailla työskentely, henkilökohtainen talous ja Expat Essentials -indeksi.

Ulkomaalaiset nauttivat kohtuuhintaisesta elämästä Thaimaassa 

Thaimaa riveissä 6. 53 kohteen joukosta Expat Insider 2023 tutkimus. Kustannustietoiset ex-patsaat arvostavat Thaimaata sen helposti saatavilla olevista ja edullisista asunnoista (1.) sekä sen yleisesti tarjoamasta edullisesta elämäntyylistä. Maa sijoittuu neljänneksi Personal Finance -indeksissä. Työkulttuurin ja -tyytyväisyyden (4.) sekä Turvallisuuden ja turvallisuuden (46.) osalta on kuitenkin vielä parantamisen varaa. Kaikki kaikessa, 86 % sanoo olevansa tyytyväisiä elämäänsä Thaimaassa, kun globaali vastaava luku on 72 %. 

Parhaat ja huonoimmat kohteet ulkomaalaisille vuonna 2023

53 kohteesta Expat Insider 2023 tutkimuksen mukaan Meksiko (1.), Espanja, Panama, Malesia, Taiwan, Thaimaa, Costa Rica, Filippiinit, Bahrain ja Portugali (10.) ovat parhaat paikat ulkomaille vuonna 2023. Toisaalta ulkomaalaiset pitävät Kuwaitia (53.) , Norja, Türkiye, Etelä-Korea, Saksa, Etelä-Afrikka, Italia, Malta, Uusi-Seelanti ja Japani (44.) ulkomaalaisten huonoimpia kohteita.

Tietoja Expat Insider 2023 Tutkimus

International on järjestänyt vuosittain Expat Insider kysely vuodesta 2014 lähtien. Tämä 10. painos yhdestä maailman suurimmista ulkomaalaisten kyselyistä perustuu 12,065 171 ulkomaalaisen 172 kansallisuutta edustavien ja XNUMX maassa tai alueella asuvien tietojen tietoihin. He antoivat tietoa ulkomaalaisen elämän eri osa-alueista sekä sukupuolesta, iästä ja kansallisuudesta.

Osallistujia pyydettiin arvioimaan jopa 56 erilaista elämän osa-aluetta ulkomailla asteikolla yhdestä seitsemään. Prosessissa korostettiin vastaajien henkilökohtaista tyytyväisyyttä näihin tekijöihin, ottaen huomioon sekä tunneaiheet että faktanäkökohdat tasapainoisesti. Tämän jälkeen yksittäisten tekijöiden arvosanat niputettiin erilaisiin yhdistelmiin yhteensä 16 alakategorialle, ja niiden keskiarvojen perusteella laadittiin viisi ajankohtaista indeksiä: elämänlaatu, kotiutumisen helppous, työskentely ulkomailla, henkilökohtainen talous ja Expat Essentials. . Nämä indeksit laskettiin edelleen keskiarvoon yhdessä ulkomaalaisten yleisen onnellisuuden kanssa ulkomailla 53 kohteen sijoittumiseksi eri puolilla maailmaa.

Indekseihin ja kokonaissijoitukseen pääsemiseksi tarvittiin vähintään 50 kyselyn osallistujaa kohdetta kohden.

Tietoja kansainvälisistä järjestöistä

Yli 4.8 miljoonaa jäsentä 420 kaupungissa ympäri maailmaa, InterNations on suurin globaali yhteisö ja tiedonlähde ulkomailla asuville ja työskenteleville ihmisille. InterNations tarjoaa maailmanlaajuista ja paikallista verkostoitumista ja seurustelua sekä verkossa että kasvokkain. Noin 4,000 XNUMX tapahtumaa ja toimintaa kuukaudessa ulkomaalaisilla on mahdollisuus tavata muita globaaleja mielipiteitä. Verkkopalveluihin kuuluvat keskustelufoorumit ja hyödylliset artikkelit, joissa on henkilökohtaisia ​​expat-kokemuksia, vinkkejä ja tietoa elämästä ulkomailla. Jäsenyys hyväksytään vain sen varmistamiseksi, että pysymme luottamusyhteisönä. InterNations on osa NEW WORK SE:tä, tuotemerkkiryhmää, joka tarjoaa tuotteita ja palveluita parempaan työelämään.

Lisätietoja InterNationsista löydät sivuiltamme paina sivua, yrityksemme blogissa, tai meidän aikakauslehti. Seuraa meitä Twitter päivityksiä ja tietoja ulkomailla tapahtuvasta elämästä.

Edellinen on Internationsin lehdistötiedote. Heidän ajatuksensa ja lausuntonsa ovat täysin heidän.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.