Rakenteilla oleva Lat Krabangin ylikulkusilta romahti Bangkokissa, useita kuolonuhreja ja loukkaantumisia on raportoitu

Bangkok-

Rakenteilla oleva ylikulkusilta, joka sijaitsee On Nut-Lat Krabang Roadilla Bangkokissa, on romahtanut lähellä hämärää tänä iltana, 10. heinäkuuta 2023, tappaen ainakin kaksi ihmistä ja haavoittaen kahdeksan muuta.

Wisanu Subsompol, Bangkokin apulaiskuvernööri, kertoi asiaan liittyville thaimaalaisille lehdistölle, että rakenteilla oleva silta näytti kaatuneen, kun sillan rakennusalueella oli paljon liikennettä. Bangkokin Metropolitan Administration eli BMA:n viranomaiset vahvistivat ainakin kahden kuoleman ja oikean vamman, mutta varoittivat, että tämä ei ollut lopullista, koska meneillään olevat raunioiden alle jääneiden ihmisten etsinnät olivat käynnissä.

Tarkka syy romahdukseen kestää todennäköisesti jonkin aikaa, varoittivat BMA:n viranomaiset, kun pelastusryhmät ja kaupungin viranomaiset ryntäsivät paikalle antamaan apua. Lehdistön aikaan alueella toimi raskaat pelastuslaitokset ja pelastustyöntekijät.

Tämä on kehittyvä tarina ja sitä päivitetään, kun BMA:n virkamiehiltä tulee lisätietoja.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.