Hidas Loris palasi metsään Phuketissa – VIDEO

Phuket -

Vaeltava ja eksynyt hidas loris on palautettu Thalangin metsään.

Khao Phra Thaeon luonto- ja villieläintutkimuskeskuksen johtaja Pongchart Chueahom kertoi Phuket Expressille, että Mueang Maissa sijaitsevan Kusoldharm-säätiön pelastustyöntekijä ilmoitti heille kadonneesta hitaasta lorisista lauantaina (8. heinäkuuta).th).

He saivat kiinni hitaan loriksen, joka vaelsi Sri Soonthornin asuinalueella, kun paikallinen asukas ilmoitti heille kadonneesta eläimestä.

Sunnuntaina (9th), hidas loris, joka oli terve, vapautettiin takaisin Khao Phra Thaeon metsästysalueelle Thalangissa.

Aiheeseen liittyvä tarina:

Loukkaantunut apinavauva on pelastettu kukkulalla Phuketissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.