Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: venäläinen mies kuoli hypättyään kuuluisasta temppelistä ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 3. heinäkuuta 2023 sunnuntaihin 9. heinäkuuta 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Tila-auton kuljettajan väitetään uhanneen ulkomaalaista matkustajaa rautakangolla Phuketin vanhassakaupungissa. Tila-auton kuljettajaa syytetään singaporelaisen matkustajan uhkailusta Phuketin vanhassakaupungissa joka levisi sosiaalisessa mediassa videon ansiosta, jonka voit katsoa täältä. Tila-auton kuljettajalle määrättiin 1,000 bahtin sakko. Poliisi ilmoitti tapauksesta myös Krabin maaliikennevirastolle.

2. Yhteensä Phuketin tieliikenneonnettomuuksissa on tänä vuonna kuollut neljän kuukauden aikana 64 ihmistä, mikä on kasvua viime vuodesta.

Heistä 24 oli ulkomaalaisia ​​ja suurin osa venäläisiä, ja seuraavaksi tuli Myanmar.

3. Ulkomaalaisen väitettiin yrittäneen myydä väärennettyä kultakelloa 50,000 XNUMX bahtilla Thalangissa.

Tha Chatchain poliisi ei tunnistanut epäiltyä.

4. Viisitoista laukausta ammuttiin kirkkaan päivänvalossa Thaisin ja Myanmarista kotoisin olevan miehen välisen riidan jälkeen Kathussa.

Viisi epäiltyä pidätettiin viidentoista aseen laukauksen jälkeen kirkkaan päivänvalossa Kathussa asuinalueella.

Ammuskelu tapahtui sen jälkeen, kun kolme teini-ikäistä riiteli toisen osapuolen kanssa tieraivotapauksessa. He väittivät, että toinen osapuoli hyökkäsi heidän kimppuunsa ensin.

5. Tuntematon ulkomaalainen mies kiipesi Phuketin kuuluisimpaan temppeliin. Hän uhkasi hypätä pagodista useita tunteja ja lopulta hyppäsi yrittäessään taistella pelastajia vastaan ​​temppelin huipulla.

35-vuotias venäläinen mies kuoli, kun hän hyppäsi pagodista huolimatta yrityksistä pelastaa hänet kuuluisassa Chalongin temppelissä. Hänen ystävänsä kertoivat Thaimaan medialle, että hän oli juonut vettä, joka oli mahdollisesti sekoitettu tuntemattomiin aineisiin, ennen kuin hän alkoi hallusinoida.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.